Наслов:

ТРАДИЦИЈА ЗА НЕГУВАЊЕ НА ЏЕЗОТ

фестивали

Објавено на: 05.11.1997
Автор: Елени Новаковска
Периодика: Нова Македонија
Број: 18229 | Страна: 12

Забелешка:
Кон Скопскиот џез фестивал, одржан од 18 до 22 октомври 1997 г. во Универзалната сала во Скопје

Клучни зборови:
осврт Скопски џез фестивал 1997 Елени Новаковска

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат