Наслов:

СРЦЕТО НА АМЕРИКАНСКАТА СЦЕНА

по завршувањето на скопскиот џез фестивал

Издадено на: 23.10.1997
Автор: В. Димитровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 18218 | Страна: 11

Забелешка:
по завршувањето на Скопскиот џез фестивал

Клучни зборови:
1997 Валентина Димитровска осврт Скопски џез фестивал

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат