Наслов:

ВИРТУОЗНОСТА НА ХОЛДСВОРТ

кон настапите на ришар галијано, ален холдсворт и џејмс ченс

Издадено на: 20.10.1997
Автор: Ѕвездан Георгиевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 18215 | Страна: 3

Забелешка:
Кон настапите на Ришар Галијано, Ален Холдсворт и Џејмс Ченс

Клучни зборови:
1997 Ален Холдсворт Ѕвездан Георгиевски Ришар Галијано Скопски џез фестивал Џејмс Ченс

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат