Наслов:

СВЕЧЕНО ЗА ЈУБИЛЕЈОТ

гала концерт по повод 50 години од сојузот на музички уметници на македонија

Издадено на: 09.10.1997
Автор: Драго Јаневски
Периодика: Нова Македонија
Број: 18206 | Страна: 12

Учесници:
Стела Слејанска, Стојан Димов, Марија Муратовска, Михајло Куфојанакис, Даниел Апостолов, Љупчо Соколов, Љубен Димкаровски, Васил Атанасов, Тодор Светиев, Рита Трпчева, Јовица Каровски, Маја Кастратовиќ
Забелешка:
Гала концерт по повод 50-те година на Сојузот на музичките уметници на Македонија

Клучни зборови:
1997 Васил Атанасов Даниел Апостолов Драго Јаневски Интерфест Јовица Каровски Љубен Димкаровски Љупчо Соколов Маја Кастратовиќ Марија Муратовска Михајло Куфојанакис Рита Трпчева Сојуз на музичките уметници на Македонија Стела Слејанска Стојан Димов Тодор Светиев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат