Наслов:

АМБИЦИОЗНИ ИЗВЕДУВАЧИ

кон концертот на триото „академија“

Издадено на: 13.08.1997
Автор: Стојче Тошевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 18157 | Страна: 14

Програма:
Трио во G-dur од Јозеф Хајдн, Трио во c-moll од Јоханес Брамс и Трио во f-moll од Антонин Дворжак.
Учесници:
Трио „Академија“
Забелешка:
Кон концертот на Триото „Академија“

Клучни зборови:
1997 Антонин Дворжак Јозеф Хајдн Јоханес Брамс Охридско лето Стојче Тошевски Трио Академија Трио во c-moll Трио во f-moll Трио во G-dur

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат