Наслов:

ПОВТОРНА РЕИНКАРНАЦИЈА

по концертот на гудачкото трио „голдберг“ на „охридско лето“

Објавено на: 29.07.1997
Автор: Стојче Тошевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 18144 | Страна: 9

Програма:
Арија со 30 варијации „Голдберг варијации“ од Јохан Себастијан Бах.
Учесници:
Трио „Голдберг“, Југославија
Забелешка:
По концертот на гудачкото трио „Голдберг“ од СР Југославија на „Охридско лето `97“

Клучни зборови:
Јохан Себастијан Бах Охридско лето Стојче Тошевски Голдберг варијации 1997 Трио Голдберг Арија со 30 варијации

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат