Наслов:

МУЗИЧКО-ПОЕТСКА ФРЕСКА

по изведбата на ораториумот „александар велики“ на отворањето на охридското лето

Издадено на: 16.07.1997
Автор: Стојче Тошевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 18132 | Страна: 11

Забелешка:
по изведбата на Ораториумот „аЛЕКСАНДАР вЕЛИКИ“ НА ОТВОРАЊЕТО на Охридско лето“


Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат