Наслов:

ЕТИОПЈАНЕЦ

њујорк, њујорк, - велибор педевски специјално за „лик“

Објавено на: 16.07.1997
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 18134 | Страна: 12


Клучни зборови:
Њујорк 1997 рок музика Велибор Педевски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат