Наслов:

ЈАС СУМ ПОБЕДНИК

њујорк, њујорк, - велибор педевски специјално за „лик“

Издадено на: 02.07.1997
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 18120 | Страна: 13


Клучни зборови:
1997 Велибор Педевски Њујорк рок музика

Оригинален извадок: