Наслов:

СЕПАК…СИЛНО ЖИВЕЕ И ОБЛАГОДАРУВА

кон манифестацијата „техо“ 97

Издадено на: 19.06.1997
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10514 | Страна: 15

Учесници:
Градски мешан хор од Гевгелија, Илија Атанасов, Академски хор Мирче Ацев, Панче Јосифов, Хор Стив наумов, Љубомир Трифуновски, хор Кочо Рацин, Томислав Шопов, Запро Запров, Ивица Зориќ, Развигорче, Рустико, Женски младински хор при МКЦ, Менада, Лале
Забелешка:
ТЕХО

Клучни зборови:
1997 Академски хор Мирче Ацев Владо Чучков Градски мешан хор од Гевгелија Женски младински хор при МКЦ Запро Запров Ивица Зориќ Илија Атанасов Лале Љубомир Трифуновски Менада Панче Јосифов Развигорче Рустико Томислав Шопов Хор „Кочо Рацин“ Хор „Стив Наумов“

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат