Наслов:

ЦВРСТИ ТЕМЕЛИ ЗА БЛЕСКАВА КАРИЕРА

за настапите на младите дипломци на мбуц у фму туна нишпал, евгенија трајковска и борјан цанев

Издадено на: 05.06.1997
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10502 | Страна: 15

Програма:
Предигра Хебриди од Феликс Менделсон, Концерт за пијано и оркестар во а мол од Едвард Григ, Симфонија број 9 од Антонин Дворжак
Учесници:
Тина Ношпал, Евгенија Трајковска, Борјан Цанев, Симфониски оркестар на ФМУ
Забелешка:
за ученици од МБУЦ и студенти од ФМУ

Клучни зборови:
1997 Антонин Дворжак Борјан Цанев Владо Чучков Евгенија Трајковска Едвард Григ Симфониски оркестар на ФМУ Тина Ношпал Феликс Менделсон

нема скениран примерок