Наслов:

ЏИНОВСКА ЛИМОНАДА

њујорк, њујорк, - велибор педевски специјално за „лик“

Издадено на: 04.06.1997
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 18092 | Страна: 15


Клучни зборови:
1997 Велибор Педевски Њујорк рок музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат