Наслов:

ПОВЛЕКУВАЊЕ ВО ХИБЕРНАЦИЈА

кон деновите на македонската музика 97 што годинава го имаа јубилејното, 20-то издание

Објавено на: 07.05.1997
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10477 | Страна: 15

Забелешка:
ДММ

Клучни зборови:
Владо Чучков 1997 Денови на македонската музика

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат