Наслов:

СИРОМАШТИЈАТА Е ЗДОДЕВНА

њујорк, њујорк, - велибор педевски специјално за „лик“

Издадено на: 23.04.1997
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 18053 | Страна: 16


Клучни зборови:
1997 Велибор Педевски Њујорк рок музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат