Наслов:

НЕ СМЕЕ ДА СЕ ЗАБОРАВИ

за концертот на кларинетисто стојан димов во салонот 19.19 и на концертите на музичка младина со студенти на фму

Објавено на: 09.04.1997
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10456 | Страна: 15

Програма:
Дела од Бетовен, Шуберт, Бонели, Коларовски
Учесници:
Стојан Димов, Рита Трпчева Поповиќ

Клучни зборови:
Владо Чучков Бетовен Шуберт Коларовски Стојан Димов 1997 Рита Трпчева Поповиќ Бонели

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат