Наслов:

КИСЕЛИНА

њујорк, њујорк, - велибор педевски специјално за „лик“

Издадено на: 26.03.1997
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 18025 | Страна: 17


Клучни зборови:
1997 Велибор Педевски Њујорк рок музика

Оригинален извадок: