Наслов:

МУЗИКА И АТРАКТИВНОСТ

по концертот на б.б. кинг во скопје

Издадено на: 20.03.1997
Автор: В. Димитровска
Периодика: Нова Македонија
Број: 18019 | Страна: 12

Забелешка:
по концертот на ББ Кинг во Скопје

Клучни зборови:
1997 Б. Б. Кинг блуз музика Димитровска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат