Наслов:

ВИРТУОЗНО И МУЗИКАЛНО

кон рециталот на љубиша кировски на виолина

Објавено на: 12.03.1997
Автор: Бојан Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Број: 18011 | Страна: 17

Програма:
Шест сонати за соло виолина од Ежен Исаи.
Учесници:
Љубиша Кировски - виолина
Забелешка:
кон рециталот на македонскиот виолинист Љубиша Кировски во Уметничката галерија во Скопје

Клучни зборови:
1997 Бојан Ортаков Сонати за соло виолина Ежен Исаи Љубиша Кировски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат