Наслов:

НЕКОНТРОЛИРАНА ЕМОТИВНА КОМПОНЕНТА

кон концертот на пијанистката татјана тунтева, во салонот 19.19 во скопје

Објавено на: 19.02.1997
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10414 | Страна: 15

Програма:
Балада број 1, оп. 23, Ноктурно бр. 2 во Дес дур оп.27; Полонеза во Фис мол оп. 44; Анданте спианато и Голема брилијантна полонеза во Ес дур оп. 22 од Фредерикм Шопен, Соната во ха мол од Франц Лист
Учесници:
Татјана Тунтева
Забелешка:
рецитал Татјана Тунтева

Клучни зборови:
Владо Чучков Фредерик Шопен Франц Лист 1997 Татјана Тунтева

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат