Наслов:

ДУПКА ВО ГЛАВАТА

њујорк, њујорк - велибор педевски специјално за „лик“

Издадено на: 19.02.1997
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17990 | Страна: 17


Клучни зборови:
1997 Велибор Педевски Њујорк рок музика

Оригинален извадок: