Наслов:

МЛАДИТЕ БАРААТ ДОВЕРБА

разговор со диригентот оливер балабурски

Издадено на: 18.02.1997
Автор: Гордана Колевска
Периодика: Вечер
Број: 10413 | Страна: 15

Учесници:
Оливер Балабурски
Забелешка:
интерју со О.Балабурски

Клучни зборови:
1997 Гордана Колевска Оливер Балабурски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат