Наслов:

НУЛА

велибор педевски специјално за лик

Објавено на: 12.02.1997
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17983 | Страна: 17


Клучни зборови:
Велибор Педевски Њујорк 1997 рок музика

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат