Наслов:

ЗАМИНА ВОЗОТ, ШТО СЕГА

њујорк, њујорк - велибор педевски за „лик“

Објавено на: 22.01.1997
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17962 | Страна: 14


Клучни зборови:
Велибор Педевски 1997 Ентони Брекстон

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат