Наслов:

ЧУДЕСНА ГЛЕТКА

за јубилејниот концерт на мандолинскиот оркестар на мкц и мф - диригент Ренгин Гкмен од турција

Објавено на: 17.01.1997
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10386 | Страна: 13

Програма:
Концерт бр. 2 од Јоханес Брамс, Симфонија број 9 од Антонин Дворжак,
Учесници:
Мандолински оркестар на МКЦ, Хироми Ушиказа, Џемаил Реџепи, Македонска филхармонија, Рита Кинка, Ренгим Гкмен
Забелешка:
за концерти на Мандолински оркестар; Мак.филхармонија

Клучни зборови:
Џемаил Реџепи Ренгим Гкмен Владо Чучков Македонска филхармонија Рита Кинка 1997 Мандолински оркестар на МКЦ Хироми Ушиказа

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат