Наслов:

ШТО ВИ Е ДРАГА ДАМО?

ЗА КОНЦЕРТОТ НА СКОПСКАТА ОПЕРСКА КУЌА

Објавено на: 15.01.1997
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10384 | Страна: 15

Учесници:
Македонска опера, Елена Чавдарова, Милена Китиќ, Оливер Њего, Никола Китановски, С,авица Петровска Галиќ, Михајло Арсенски, Вања Николовски Ѓумар

Клучни зборови:
Вања Николовски Ѓумар Македонска опера Михајло Арсенски Никола Китановски Милена Китиќ 1997 Елена Чавдарова Оливер Њего С авица Петровска Галиќ Владо Чучков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат