Наслов:

ЕКСПОРТНАТА МУЗИКА НА „АНАСТАСИЈА“ ПРЕКУ ФИЛМОТ „ПРЕД ДОЖДОТ“


Објавено на: 01.01.1997
Автор: Костадин Костадиновски
Периодика: Македонска телевизија

Учесници:
Ансамбл „Анастасија“

Клучни зборови:
Костадин Костадиновски Златко Ориѓански Анастасија 1997 Македонска телевизија Пред дождот Милчо Манчевски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат