Наслов:

ШАНСИ ЗА БЛАГОРОДНИ ПЕРСПЕКТИВИ

за концертот по повод 50-годишнината на филолошкиот факултет и настапот на хорот на просветните работници „св. кирил и методиј“

Објавено на: 25.12.1996
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10368 | Страна: 15

Учесници:
Хор на просветните работници, Оливер Балабурски, Мариела Маца, Елена Ангеловска

Клучни зборови:
Елена Ангеловска Оливер Балабурски 1996 Хор на просветните работници Мариела Маца Владо Чучков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат