Наслов:

СТУДИОЗЕН ПРИСТАП

кон настапот на александра мијалкова и билјана пашариковска-каленикова во „корсар“

Објавено на: 24.12.1996
Автор: Емилија Џипунова
Периодика: Нова Македонија
Број: 17935 | Страна: 10

Програма:
Балет „Корсар“ од Адам и Делиб.
Учесници:
Александра Мијалкова, Билјана Пашариковска-Каленикова, Горан Божинов
Забелешка:
Кон настапот на Александра Мијалкова и Билјана Пашариковска-Клаеникова во „Корсар“

Клучни зборови:
Делиб Горан Божинов 1996 Билјана Пашариковска – Каленикова Александра Мијалкова Адам Корсар

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат