Наслов:

СВЕТОТ Е ВАМПИР

њијорк, њујорк

Издадено на: 18.12.1996
Автор: Велибор Педевски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17930 | Страна: 15

Забелешка:
Кон настапот на Александра Мијалкова и Билјана Пашариковска-Клаеникова во „Корсар“

Клучни зборови:
1996 Велибор Педевски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат