Наслов:

УМОТ ПОДЕЛЕН НА ДВЕ ПОЛОВИНИ

ристо аврамовски композитор

Објавено на: 24.11.1996
Автор: Ристо Аврамовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17603 | Страна: 11

Забелешка:
пост Т - фестум: од трет агол

Клучни зборови:
Ристо Аврамовски 1996

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат