Наслов:

ЖИВА КЛАСИКА

ПО КОНЦЕРТОТ НА ГОЛДЕН ГЕЈТ КВАРТЕТ ВО СКОПЈЕ

Издадено на: 20.11.1996
Автор: Петар Стојановски
Периодика: Вечер
Број: 10338 | Страна: 13

Учесници:
Голден Гејт Квартет

Клучни зборови:
1996 Голден Гејт Квартет Петар Стојановски

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат