Наслов:

ДИСКРЕТЕН ФЛУИДЕН СЕНЗИБИЛИТЕТ

ЗА КОНЦЕРТОТ НА ГУДАЧКИОТ СЕКСТЕТ НА МИНХЕНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Објавено на: 29.10.1996
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10319 | Страна: 15

Програма:
Секстет „Спомен од Фиренца“ од Петар Илич Чајковски, Озарена ноќ од Арнолд Шенберг,
Учесници:
Гудачки секстет на Минхенска филхармонија, Сретен Крстиќ,

Клучни зборови:
Владо Чучков Сретен Крстиќ 1996 Гудачки секстет на Минхенска филхармонија

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат