Наслов:

ШОУ НА СТАРИОТ МАЈСТОР

РЕЈ ЧАРЛС ВО СКОПСКАТА УНИВЕРЗАЛНА САЛА

Издадено на: 25.10.1996
Автор: Петар Станоевски
Периодика: Вечер
Број: 10316 | Страна: 13

Учесници:
Реј Чарлс

Клучни зборови:
1996 Петар Станоевски Реј Чарлс

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат