Наслов:

ЕКСКЛУЗИВНОСТ И ЕГЗОТИКА

заврши „скопје џез фестивал 96“

Објавено на: 25.10.1996
Автор: Е. Ефтимова
Периодика: Нова Македонија
Број: 17875 | Страна: 11


Клучни зборови:
1996 Ефтимова Скопје џез фестивал

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат