Наслов:

НЕКОИ ДРУГИ ЏЕЗОВИ

денови на џезот во скопје

Објавено на: 24.10.1996
Автор: Кирил Темков
Периодика: Нова Македонија
Број: 17874 | Страна: 15

Забелешка:
Концертите на виолинистот Ливиу Прижунару и пијанистката Лорена Тецу од Романија, во Културно-информативниот центар во Скопје и на „Интерфест“ во Битола , ја воодушевија публиката

Клучни зборови:
1996 Кирил Темков џез музика

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат