Наслов:

ДВЕ ГЕНЕРАЦИИ

денови на џеозт во скопје

Објавено на: 22.10.1996
Автор: Кирил Темков
Периодика: Нова Македонија
Број: 17872 | Страна: 13

Забелешка:
Денови на џезот во Скопје

Клучни зборови:
џез музика 1996 Кирил Темков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат