Наслов:

ПОСТМОДЕРНА НЕЖНОСТ

денови на џезот во скопје

Објавено на: 21.10.1996
Автор: Кирил Темков
Периодика: Нова Македонија
Број: 17871 | Страна: 3

Забелешка:
Денови на џезот во Скопје

Клучни зборови:
џез музика 1996 Кирил Темков Реј Ендерсон

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат