Наслов:

НОВИНАТА ВО ЏЕЗОТ

во пресрет на скопскиот џез фестивал

Објавено на: 16.10.1996
Автор: Кирил Темков
Периодика: Нова Македонија
Број: 17866 | Страна: 11

Забелешка:
Денови на џезот во Скопје

Клучни зборови:
Скопски џез фестивал 1996 Кирил Темков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат