Наслов:

ВО ПОТРАГАТА ПО ВОЛШЕБНИОТ СВЕТ

ЉУБОМИЕ БРАНЃОЛИЦА КОМПОЗИТОР И ПИЈАНИСТ - ОД НЕОДАМНА И ПОЕТ

Издадено на: 12.10.1996
Автор: Марија Т. Анастасовска
Периодика: Вечер
Број: 10305 | Страна: 15

Учесници:
Љубомир Бранѓолица
Забелешка:
интервју со Љ. Бранѓолица

Клучни зборови:
1996 Љубомир Бранѓолица Марија Т. Анастасовска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат