Наслов:

ПИЈАНИСТИЧКО МАЈСТОРСТВО

ЗА КОНЦЕРТОТ НА ДАНГ ТАН ШОН

Издадено на: 04.10.1996
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10298 | Страна: 13

Програма:
Слики за пијано од Клод Дебиси, Четири скерца од Фредерик Шопен,
Учесници:
Данг Таи Шон

Клучни зборови:
1996 Владо Чучков Данг Таи Шон Клод Дебиси Фредерик Шопен

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат