Наслов:

СОВРЕМЕНО МУЗИЧКО ЧИНОДЕЈСТВО

ЗА КОНЦЕРТОТ НА ТРИОТО ВАНДЕРЕР ОД ФРАНЦИЈА

Издадено на: 02.10.1996
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10296 | Страна: 13

Програма:
Три во Ц дур од Јозеф Хајдн, трио опус 15 од Беџих Сметана, трио во А мол од Морис Равел
Учесници:
Трио „Вандерер“, Жан Марк Филипс, Рафаел Пиду, Вансан Кок

Клучни зборови:
1996 беџих Сметана Вансан Кок Владо Чучков Жан Марк Филипс Јозеф Хајдн Морис Равел Рафаел Пиду Трио „Вандерер“

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат