Наслов:

ВО ТРАДИЦИОНАЛНИ РАМКИ

22 СТРУШКА МУЗИКА ЕСЕН- НАЈАВА

Објавено на: 20.09.1996
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Забелешка:
22 СТРУШКА МУЗИКА ЕСЕН- НАЈАВА

Клучни зборови:
Сотир Голабовски Литургија Струшка музичка есен Марко Коловски 2002 Македонско радио Јован Кукузел Атанас Бадев

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат