Наслов:

МИЛО МИ Е ШТО МЕ ПАМЕТАТ

НЕКОГАШ И СЕГА: ДАНИЕЛА ПАНЧЕТОВИЌ

Објавено на: 20.09.1996
Автор: Петар Станоевски
Периодика: Вечер
Број: 10286 | Страна: 4

Учесници:
Даниела Панчетовиќ
Забелешка:
интервју

Клучни зборови:
1996 Даниела Панчетовиќ Петар Станоевски

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат