Наслов:

УШТЕ ДОЛГО ЌЕ ОДЅВОНУВА НЕГОВИОТ ВОЛШЕБЕН ГЛАС

благоја николовски (1935-1996)

Издадено на: 18.09.1996
Автор: Фимчо Муратовски
Периодика: Нова Македонија
Број: 17838 | Страна: 13


Клучни зборови:
1996 Благоја Николовски Фимчо Муратовски

Оригинален извадок: