Наслов:

ТВОРЕЦ СО НЕСКРОТЛИВА ЕНЕРГИЈА

сеќавања - тома прошев (1931-1996)

Издадено на: 18.09.1996
Автор: Драгослав Ортаков
Периодика: Нова Македонија
Страна: 13

Забелешка:
Благоја Николовски

Клучни зборови:
1996 Драгослав Ортаков Тома Прошев

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат