Наслов:

ПОСЕБНОСТ НА ПРИСТАПОТ

„Охридско лето `96“

Објавено на: 18.08.1996
Автор: Марко Коловски
Периодика: Македонско радио - Радио Скопје

Програма:
Соната во Ес-дур од Јозеф Хајдн, Соната опус 31, бр. 2, во Де-мол од Лудвиг ван Бетовен и Соната во Це-мол од Франц Шуберт
Учесници:
Јено Јандо - пијано
Забелешка:
„Охридско лето `96“

Клучни зборови:
Соната во c-moll Марко Коловски 1996 Соната во Es-dur Македонско радио Јено Јандо Лудвиг ван Бетовен Соната опус 31 бр. 2 во d-moll Франц Шуберт Јозеф Хајдн Охридско лето

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат