Наслов:

ИНТЕРЕСНИ МУЗИЧКИ ПРОГРАМИ

за концертите на квартетот „келтикум“ од скопје и ансамблот за стара музика бакфарк консорт од унгарија

Издадено на: 08.08.1996
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10250 | Страна: 13

Учесници:
Квартет „Келтикум“м Ансамбл за стара музика „Бакфарк Консорт“, Елена Ангеловска, Пламенка Трајковска, Дубравка Зајкова, Ненад Алексовски,
Забелешка:
за квартет Келтикум од Скопје и за ансамбл за стара музика Бакфарк консорт Унгарија

Клучни зборови:
“ Ансамбл за стара музика „Бакфарк Консорт“ 1996 Владо Чучков Дубравка Зајкова Елена Ангеловска Квартет „Келтикум Ненад Алексовски Пламенка Трајковска

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат