Наслов:

ЧИСТИ УМЕТНИЧКИ ВРЕДНОСТИ. СКОПСКО ЛЕТО

за концертните рецитали на дуото вили фердинанди - виолина и драгана петковиќ - пијано, како и на гитаристот френк кунц

Објавено на: 31.07.1996
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10243 | Страна: 11

Програма:
Соната во А дур од Цезар Франк, Концертна соната во е мол од Верачини, Соната во емол од Волфганг Амадеус Моцарт,
Учесници:
Вили Фердинанди, Драгана Петковиќ, Френк Кунц

Клучни зборови:
Волфганг Амадеус Моцарт Цезар Франк Вили Фердинанди Верачини 1996 Драгана Петковиќ Френк Кунц Владо Чучков

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат