Наслов:

ИНТЕРЕСНИ МУЗИЧКИ ДОПИРИ. СКОПСКО ЛЕТО 96

за концертните настапи на каќа николиќ (србија) и огњан влев (бугарија)

Издадено на: 24.07.1996
Автор: Владо Чучков
Периодика: Вечер
Број: 10237 | Страна: 13

Програма:
фрагменти од оперите на Пучини, Верди, Маскањи, Каталини, Скарлати, Персл
Учесници:
Каќа Николиќ, Љубинка Костовиќ, Огњен Влев,

Клучни зборови:
1996 Верди Владо Чучков Каталини Каќа Николиќ Љубинка Костовиќ Маскањи Огњен Влев Персл Пучини Скарлати

Оригинален извадок:
Притиснете на иконата
за поголем формат