Наслов:

НАЗАД ВО ИДНИНАТА

„секс пистолс“ во љубљана

Објавено на: 20.07.1996
Автор: О.Б.
Периодика: Нова Македонија
Број: 17779 | Страна: 17

Забелешка:
Кон концертите на Камерниот оркестар на МРТВ и на Катиа Ричарели, сопран и Џовани Белути, пијано од Италија на „Охридско лето“

Клучни зборови:
Оливер Белопета 1996 Секс пистолс

Оригинален извадок:

Притиснете на иконата
за поголем формат